Halkivahaan on perustettu vuoden 2009 keväällä kyläyhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kyläläisten yhteistä toimintaa, ylläpitää iloista yhteishenkeä ja yleistä viihtyvyyttä. Myös mökkiläiset ja muut "Halkivahamieliset" ovat tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan!
Tulevaisuudessa järjestämme monenlaisia tapahtumia sekä talkoita kylän toiminnan tukemiseksi ja edistämiseksi.
Yhdistyksellä on myös mahdollisuus hakea EU-rahoitusta erilaisiin hankkeisiin, joita ovat esim. uimaranta, kyläsuunnitelma... Lisäideoita otetaan ilomielin vastaan!

Kyläyhdistyksen hallituksen jäsenet ovat:
Anu Virtanen, Veijo Heinonen, Jukka Leppäniemi, Ilpo Viitasaari,
Anne Viitasaari, Helena Viitanen.
Varajäsenet:
Perttu Nääppä, Paula Viitanen, Maarit Lappalainen, Maarit Vakkala
,
Jaana Lehtonen, Erkki Tirkkonen.
Kaksi kertaa vuodessa pidetään kaikille avoin vuosikokous, mutta muulloinkin voit tulla nyppäämään hihasta tai soittaa, jos ideoita riittää.

Jäsenmaksu 5 € / henkilö tai 10 € / perhe riippumatta perheen koosta. Maksun voit suorittaa tilille FI33 5488 4320 0331 96 Urjalan OP. Muistathan kirjoittaa maksulomakkeen viestiosioon jäsenten nimet rekisterin ylläpitämiseksi.

Läpi harmaan haljenneen kiven - Halkivaha !!
Halkivahan Kyläyhdistys